De enige echte in het hartje van Antwerpen

Al 20 jaar ontvangen wij u in het hartje van Antwerpen en bieden wij u het ultieme relaxatie-plezier in een warm, typisch marokkaanse ambiance.

Het traditionele Hammam ritueel is een sensatie voor lichaam en geest!


Daarbij gaat het niet slechts om het reinigen van het lichaam, maar ook om een feest voor de zintuigen. De warmte, vochtigheid, geur en aanraking leiden tot een gezamenlijk kunstwerk in dienst van de lichamelijke ontspanning. Onze hammam is gebaseerd op de oude tradities uit het zuiden, afgeleid van het badcultuur van de Romeinen.


Het weg wassen van onzuiverheden en dode huidcellen dmv een kiss (scrubhandschoen) heeft zowel een lichamelijke als een geestelijke betekenis en daarom is deze behandeling ook zeer geschikt om een nieuw begin in uw leven in te luiden of oude gedachtes of levenstijl af te sluiten. Denk aan trouwerij, scheiding na een ziektebed,... Na de scrubsessie voelt uw huid zo goed als nieuw.


Onze Hammam is daarom de ideale plek om er een dagje tussenuit te gaan en tijdloos te genieten. U mag er namelijk zolang in blijven als u zelf wenst, letterlijk tijdloos dus !


Achteraf kan u uiteraard genieten van een lekkere muntthee, koffietje of koud frisdrankje.